StoryEditorOCM
Parlamentarni izbori 2024‘narod je glasao‘

Bulj jasno poručio da se nema što misliti o Vesni Vučemilović: ‘Zna se što je govorila u kampanji, postoje dva rješenja‘

Piše Mia Uzinić
28. travnja 2024. - 18:41

Današnjoj proslavi osnutka IV. gardijske brigade prisustvovao je i Miro Bulj koji je kazao da su hrvatski branitelji sigurno tužni i radi trenutne nepravde u Hrvatskoj. 

image


 

Tom Dubravec/Cropix

- Ovo je veliki dan, stvarala se velika, samostalna i pravedna Republika Hrvatska za koju su naši suborci dali svoje živote, a brojni i umiru. Neki od nepravde koja se događa, želim im poručiti da nada zadnja umire, zbog svoje djece se moramo boriti i dalje - započeo je. 

Novinari su ga pitali da komentira jučerašnji status Vesne Vučemilović u kojem je navela da neće dati svoj glas SDP-u, a navodno je razgovarala s predstavnicima te stranke. 

- Nema se što tu misliti, narod je jasno glasao. Svi mi koji smo se kandidirali, osim HDZ-a, imali smo politiku protiv ovakvog upravljanja Hrvatskom, odnosno protiv Plenkovićevog i Pupovčevog HDZ-a. Sve je jasno: ili ćemo se svi mi ostali dogovoriti i promijeniti zakone za ponovne izbore ili ćemo samo ići na nove izbore. Svi zastupnici obećali su u kampanji narodu da će biti protiv HDZ-a - kazao je i naglasio da on zna tko je i što je on te da nema potrebe da razmišlja o Vesni Vučemilović. 

- Zna se što je govorila u kampanji, lako je provjerljivo, zna se što je govorio Domovinski pokret i ostale političke opcije i lijevog i desnog spektra - zaključio je. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 02:36