StoryEditorOCM
ŽupaNA SASTANKU

OSNOVNA ŠKOLA ŽUPA DUBROVAČKA Utvrđen raspored korištenja sportske dvorane

Piše PSD.
6. listopada 2017. - 17:33

Po objavljenom pozivu za prijavu potreba korištenja školske sportske dvorane OŠ Župa dubrovačka povjerenstvo Škole i Općine održalo je nekoliko radnih sastanaka na kojem se su se razmatrali pristigli zahtjevi.

Na posljednjem sastanku koji je održan danas u prostorijama općine, evidencijom interesa i potreba, te kvalitetnim planiranjem utvrđen je konačan raspored i način korištenja velike i male školske sportske dvorane, kao i dvorane u staroj školi na Kantulama.

Osim prioritetnog korištenja za održavanje nastave tjelesne kulture u jutarnjim terminima do 14.00 sati, dvorana će biti dostupna i ostalim korisnicima na sljedeći način:

- Od 14.00 do 18.00 sati termini će biti besplatni za sportske klubove koji rade s djecom koja pohađaju Osnovnu školu Župa dubrovačka. Na ovaj način osigurali su se uvjeti za rad  širokog spektra sportova, ali važno je naglasiti kako Općina i škola ne ulaze u cijenu članarina pojedinog sporta što je interna odluka klubova a u konačnici i vlastiti izbor roditelja u koji će sport upisati svoje dijete.

- Poslije 18.00 sati svi klubovi registrirani na području Župe dubrovačke imaju pogodnost korištenja dvorane na način da plaćaju 50 posto od utvrđene cijene. S obzirom da se radi o komercijalnim terminima, grupe građana, rekreativci i ostale interesne skupine plaćaju punu cijenu kako bi se pokrili materijalni troškovi funkcioniranja dvorane. Općina i škola zauzeli su jedinstven stav da se svi termini poslije 18.00 sati naplaćuju po cjeniku kojeg je odobrila Dubrovačko neretvanska županija kao osnivač škole.

- Najam cijele dvorane po satu iznosi 300 kuna. Ista se može podijeliti na trećine, pa tako najam za svaku trećinu iznosi 100kuna. Najam male dvorane po satu   iznosi 100 kuna, dok je u staroj školi cijena jednog sata 50 kuna.
Svima koji su se javili na javni poziv omogućeno je korištenje dvorane te su im dodijeljeni termini.

Ovim putem obavještavamo sve korisnike da se do kraja idućeg tjedna jave u OŠ Župa dubrovačka kako  bi potpisali ugovor o korištenju. Javiti se također mogu i svi zainteresirani za potencijalno korištenje preostalih slobodnih termina.
 
 

18. travanj 2024 11:29