StoryEditorOCM
ŽupaROK JE DO 26. SRPNJA

Upis djece s liste čekanja, ali i onih koji se do sada nisu javili

Piše DV
20. srpnja 2017. - 15:32

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Župa dubrovačka nedavno je donijelo odluku o upisu djece s liste čekanja u Dječji vrtić Župa dubrovačka, kao i odluku o primanju djece koja se nalaze na listi evidencije po stjecanju uvjeta navršene godine života iza 31.08, a do kraja 2017. godine.

Postoji mogućnost da se neki roditelji čija su djeca rođena između 01. rujna i 31. prosinca 2016. godine nisu prijavili na prethodni upis, pa nisu ni bili evidentirani. Ukoliko ti roditelji imaju interes za upis djece u vrtić, iz vrtića mole da se najkasnije do 26. srpnja jave u dječji vrtić radi evidentiranja i eventualne mogućnosti upisa u vrtić.
Podsjetimo, Općina Župa dubrovačka kao osnivač Dječjeg vrtića osigurala je dodatna sredstva kako bi se u zgradi općine osposobio prostor za još jednu vrtićku grupu, a ujedno je i uveden „treći odgajatelj“ čime se omogućio prihvat puno većeg broja djece. Općina uz ranije zaposlene asistente te logopeda i pedagoga za nadolazeću pedagošku godinu ima pripremljenu strategiju upotpunjavanja stručno razvojnog tima na sveopće zadovoljstvo mnogih roditelja.

20. travanj 2024 00:16