StoryEditorOCM
ŽupaDO SRPNJA

Sutra počinju radovi na pristupnoj cesti za buduće groblje Dubac. Opet semafori!

Piše DV
27. siječnja 2017. - 16:24

Radovi na izgradnji pristupne ceste za buduće groblje Dubac, od državne ceste D8 do obuhvata budućeg groblja, započet će u subotu, 28.siječnja, i to nasuprot priključnoj cesti za poslovnu zonu Čibača.
Za potrebe izvođenja radova, promet će se odvijati uz privremenu regulaciju semaforima, a svi sudionici u prometu mole se za pojačan oprez i srpljenje do okončanja radova, mole iz Općine Župa dubrovačka.
S izvođačem radova, društvom Georad Makarska, dogovorili su intenzivniju dinamiku obavljanja radova, koja podrazumijeva kasni popodnevni i noćni rad, a sve s ciljem kako bi se iskopi obavili u najkraćem mogućem roku, te privremena regulacija semaforima što prije uklonila.
Radovi uz državnu cestu D8, dio su ugovorenih radova pristupne ceste za gradnju groblja Dubac ukupne dužine 285 metara, koju izvodi društvo Georad d.o.o. Makarska u ukupnoj vrijednosti od 4,6 milijuna kuna. Sukladno dostavljenoj dinamici radova, svi građevinski zahvati na priključnoj cesti bi trebali završiti do početka srpnja.

23. travanj 2024 11:26