StoryEditorOCM
ŽupaOPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA

Ugovor od 4,5 milijuna kuna za pristupnu cestu

Piše PSD.
6. prosinca 2016. - 16:03

Općina Župa dubrovačka potpisala je jučer Ugovor o izvođenju radova na izgradnji pristupne ceste prema budućem groblju Dubac s tvrtkom Inženjering Georad d.o.o. iz Makarske, koja je na objavljenom javnom natječaju između sedam pristiglih ponuda, bila najpovoljniji ponuditelj.
Radovi u ukupnoj vrijednosti od 4.494.064,00 Kn s PDV-om trajati će 7 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao, odnosno do početka sljedeće turističke sezone, izvjestili su iz Općine. .
Naime, nakon što je početkom listopada 2016. godine građevna dozvola za pristupnu cestu postala pravomoćna, Općina Župa dubrovačka raspisala je javni poziv za izgradnju pristupne ceste na koju se javilo ukupno 7 ponuditelja. Tvrtka Inženjering Georad d.o.o. iz Makarske, koja inače već izvodi radove na izgradnji potporno-gabionskih zidova unutar obuhvata groblja, ponudila je najpovoljniju cijenu prema ponudbenom troškovniku, te je kao takva izabrana za izvođača radova.
Također su potpisani i ugovori o građevinskom i geodetskom nadzoru koje će na poslovima izgradnje pristupne ceste obavljati društvo Apsida d.o.o. iz Dubrovnika, te Ugovor s koordinatorom zaštite na radu koje će obavljati društvo Projektna organizacija d.o.o. iz Dubrovnika.

19. travanj 2024 22:24