StoryEditorOCM
ŽupaSJAJ TRADICIJE I BOŽIĆA U ŽUPI

Predstavlja se društvo Slagalica, nastupa Lovro Čuikin i klapa Karaka

Piše PSD.
3. prosinca 2016. - 12:25

Izložba unikatnih ručnih radova, župskih suvenira i božićnih ukrasa pod nazivom „Sjaj tradicije i Božića u Župi“  po četvrti put će se održati 4. i 5. te 10. i 11. prosinca u domu kulture u Mandaljeni.
 Ove godine, uz radove župskih umjetnika, u Mandaljeni (zgrada „Blagajna“ kod crkve) predstavit će se idubrovačko Društvo za afirmiranje i promicanje knjige i stripa „Slagalica“. Promocija društva "Slagalica" uz predstavljanje spisateljica gospođa Marije Đanović, Renate Zlatković i Ivane Radaljac i njihovih književnih djela te goste večeri mladog dubrovačkog glazbenika na fagotu Lovra Čuikina i klapu Karaka održat će se u nedjelju,  4. prosinca u 17 sati.
Završni prigodni program  održat će se 11. prosinca u 16 sati, kada će nastupiti Kud Marko Marojica, Mažuretke Župe dubrovačke, Tamburice Bratstva SV.Luka u Čibači sa zborom SV. Marije Magdalene iz Mandaljene i drugi.
Oduševljeni  velikim brojem posjetitelja proteklih godina,  iz Župe dubrovačke pozivaju drage goste da im se i ove godine pridruže u pravom Božićnom ugođaju.

17. travanj 2024 00:06