Županija Pelješac

'TA DIVNA SPLITSKA NOĆ' U OREBIĆU

Humanitarni koncert Lige protiv raka za kupnju CT-a korčulanskom Domu zdravlja

'TA DIVNA SPLITSKA NOĆ' U OREBIĆU

Liga protiv raka Korčula – Pelješac – Lastovo – Mljet u Orebiću organizira humanitarni koncert s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju CT uređaja koji će se donirati Domu zdravlja Korčula.
 
Na humanitarnom koncertu „Ta divna splitska noć“ nastupit će Zorica Kondža i Tedi Spalato, mezzosopranistice Martina Gojčeta Silić i Sara Žuvela, te klape Nava iz Orebića i Divna iz Trpnja. Glazbeni užitak ovih iznimnih, bit će upotpunjen pratnjom pijanista Darjana Blače Šojata i Joška Banova.

Organizator koncerta, Liga protiv raka Korčula – Pelješac – Lastovo – Mljet neprofitna je udruga koja ove godine slavi 15 godina svog uspješnog postojanja i nezamjenjiva je otočka organizacija koja intenzivno djeluje u području edukacije, prevencije te prikupljanju i pružanju pomoći oboljelima od raka i njihovim obiteljima ili skrbnicima. Udruga broji preko 5.000 članova i do sada je svojim djelovanjem osigurala značajna sredstva za kupnju potrebne opreme u otočkim domovima zdravlja, 2 mamografa, 3 ultrazvuka (1 prijenosni za mjesta gdje nema ultrazvuka), opremili su laboratorije u Splitu i Dubrovniku te osigurali preko 11.000 specijalističkih pregleda.

Koncert će biti održan u četvrtak, 17. kolovoza u 21 sat, na terasi hotela Aminess Grand Azur u Orebiću, a cijena ulaznice nije određena već se svi posjetitelji pozivaju da dobrovoljnim prilogom omoguće kupnju CT uređaja koji je neophodan Domu zdravlja u Korčuli kako bi se otočanima omogućila kvalitetna dijagnostika.

Naslovnica Pelješac
HtmlNoArticles

Najnovije

ŠPANJOLSKA Marinović strijelac, ali...

ŠPANJOLSKA Marinović strijelac, ali...
ElPozo Murcia za koju igra hrvatski reprezentativac iz Mokošice, Dario Marinović,pobjedom je započela novu sezon...
ŠPANJOLSKA Marinović strijelac, ali...