StoryEditorOCM
Pelješac'TA DIVNA SPLITSKA NOĆ' U OREBIĆU

Humanitarni koncert Lige protiv raka za kupnju CT-a korčulanskom Domu zdravlja

Piše DV
16. kolovoza 2017. - 17:39

Liga protiv raka Korčula – Pelješac – Lastovo – Mljet u Orebiću organizira humanitarni koncert s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju CT uređaja koji će se donirati Domu zdravlja Korčula.
 
Na humanitarnom koncertu „Ta divna splitska noć“ nastupit će Zorica Kondža i Tedi Spalato, mezzosopranistice Martina Gojčeta Silić i Sara Žuvela, te klape Nava iz Orebića i Divna iz Trpnja. Glazbeni užitak ovih iznimnih, bit će upotpunjen pratnjom pijanista Darjana Blače Šojata i Joška Banova.

Organizator koncerta, Liga protiv raka Korčula – Pelješac – Lastovo – Mljet neprofitna je udruga koja ove godine slavi 15 godina svog uspješnog postojanja i nezamjenjiva je otočka organizacija koja intenzivno djeluje u području edukacije, prevencije te prikupljanju i pružanju pomoći oboljelima od raka i njihovim obiteljima ili skrbnicima. Udruga broji preko 5.000 članova i do sada je svojim djelovanjem osigurala značajna sredstva za kupnju potrebne opreme u otočkim domovima zdravlja, 2 mamografa, 3 ultrazvuka (1 prijenosni za mjesta gdje nema ultrazvuka), opremili su laboratorije u Splitu i Dubrovniku te osigurali preko 11.000 specijalističkih pregleda.

Koncert će biti održan u četvrtak, 17. kolovoza u 21 sat, na terasi hotela Aminess Grand Azur u Orebiću, a cijena ulaznice nije određena već se svi posjetitelji pozivaju da dobrovoljnim prilogom omoguće kupnju CT uređaja koji je neophodan Domu zdravlja u Korčuli kako bi se otočanima omogućila kvalitetna dijagnostika.

20. travanj 2024 16:00