StoryEditorOCM
PelješacOREBIĆ: NOVE CESTE - NOVI PROBLEMI

Maja Škorić: Stan mi je uništen zbog lošeg asfaltiranja!

Piše Dube Marjanović Ladašić
21. travnja 2017. - 13:47

Zbog loše izvedenih radova 'u režiji' Općine Orebić, odnosno novog asfaltiranja glavne i pokrajnjih ulica, kuća Maje Škorić u Orebiću nakon jače je kiše poplavila, a poplava joj je potpuno uništila stan u podrumu, tvrdi ova 30-godišnja Orebićanka. Tu večer, ništa ne sluteći, sjedila je na kauču i gledala televiziju, kada je u kuću nahrupila silna voda...
- U noći 21. listopada 2016. radi loše izvedenih radova asfaltiranja Ulice Matica Hrvatska i podizanja njene razine, u stan u podrumu moje kuće ušla je voda. Cjelokupan namještaj je uništen, a sreća u nesreći je bila što se razina vode zaustavila par milimetara od električne utičnice – kaže Maja, već očajna što šest mjeseci poslije njezin problem ne da nije riješen, nego ga se više i ne spominje. Obeštećena je, ali loše izvedeni građevinski radovi nisu ispravljeni, pa stan stoji kakav je od poplave, prazan.
Što je načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić odgovorio na naše pitanje tko je uzrokovao problem Maje Škorić i kako ga misli riješiti, pročitajte u tiskanom izdanju Dubrovačkog vjesnika.

20. travanj 2024 07:51