StoryEditorOCM
NeretvaU METKOVIĆU

HSU i SDP potpisali koalicijski sporazum

Piše DV
8. travnja 2017. - 11:10

 Hrvatska stranka umirovljenika ( HSU) i Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) potpisali su u Metkoviću koalicijski sporazum za predstojeće lokalne izbore. Stranke izlaze zajednički na izbore za Gradsko vijeće te podržavaju Krešimira Kurana, aktualnog predsjednika GO SDP-a Metkovića za gradonačelnika.
  - U posljednje tri godine u kojima smo imali vrlo dobru suradnju među članstvom HSU i SDP Metković. Polazeći od zajedničke brige za socijalno ugrožene, za nemoćne i osobe treće životne dobi uvidjeli smo da Metković možemo učiniti ugodnijim mjestom za život zajedničkom suradnjom na lokalnim izborima, ali i poslije njih, kazao je Kuran.
Nada Veraja, potpredsjednica HSU Metković istaknula je da im je glavni interes dobrobit građana i grada Metkovića, naglašavajući da je GO HSU-a Metković najveća organizacija te stranke u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. - Nakon što smo već podržali kandidaturu za gradonačelnika Grada Metkovića, Krešimira Kurana predsjednika SDP-a Metković, danas smo se sastali da potpišemo i sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za Gradsko vijeće Grada Metkovića, kazala je Veraja.
 -  Građani Metkovića mogu birati između Jamba, poslijeizborne koalicije HDZ-MOST-a i novog smjera okupljenog oko koalicije SDP-HSU, zaključio je Kuran. 
 S.SOLDO

20. travanj 2024 05:46