StoryEditorOCM
NeretvaUDRUGA ŠKANJ IZLAZI NA LOKALNE IZBORE

Niko Orepić, brat ministra MUP-a Vlaha Orepića, kandidat za gradonačelnika Ploča

2. ožujka 2017. - 14:34

Niko Orepić je prvi istaknuo kandidaturu za gradonačelnika Ploča na skorim lokalnim izborima. Orepić je kandidat ispred Udruge građana Škanj u okviru Nezavisne liste skupine birača.
Rođen je 25. kolovoza 1966. godine u Mostaru, a cijeli život živi i radi u Pločama. U Pločama je završio osnovnu i srednju školu, a nakon toga Ekonomski fakultet – smjer Vanjska trgovina u Dubrovniku. Poslije završetka školovanja najprije je radio u trgovini maloprodaja i veleprodaja u okviru jedne privatne tvrtke. Od 1993. gotovo do kraja 1996. bio je zaposlen u Carinarnici Ploče kao načelnik Odjela za poslove kontrole.  Od 1996. do danas radi u otpremništvu Đugum d.o.o. Ploče kao član Uprave i djelatnik. U svome gradu poznat je i kao istaknuti sportaš. Igrao je mali nogomet za Porto Tolero, te košarku.
„“Profilacijom kroz navedeni posao, afirmativno mislim da mogu pomoći sredini u kojoj živim i radim, te svoju kandidaturu za gradonačelničku funkciju na predstojećim lokalnim izborima smatram opravdanom. Mnogi žele otići, a skupina ljudi iz Udruge Škanj i ja želimo ostati i živjeti boljim i kvalitetnijim životom u odnosu na prethodno razdoblje. Mislim da ekonomska kriza nije jedini razlog lošega stanja, a samim tim i lošega života u ovoj maloj, a tako lijepoj vali doline Neretve. Predlažem svima da je zajednički vratimo osobni, a samim tim i društveni ponos ovome gradu i njegovim građanima“, rekao je Orepić, najavivši skoro predstavljanje programa.
 

19. travanj 2024 17:45