StoryEditorOCM
NeretvaOTVOREN

Kakav je to Centar za selektivne oblike turizma u Pločama?

Piše DV
2. prosinca 2016. - 17:58

U Pločama je otvoren Centar za selektivne oblike turizma Dubrovačko-neretvanske županije. Turisti i svi zaniteresirani moći će saznati sve potrebne informacije o turističkoj ponudi u dolini Neretve, a Centar bi, uz objedinjavanje ponude svih turističkih sadržaja na području doline Neretve, trebao pružati dodatne multimedijalne sadržaje kroz kulturna događanja, izložbe, manifestacije, kongrese, koncerte, te aktivno promovirati neretvansku turističku ponudu u zemlji i inozemstvu.
Obnova i rekonstrukcija zgrade Centra sufinancirana je sredstvima EU fondova u sklopu projekta HERA. Obnovljeni prostor također je i opremljen multimedijalnom opremom i namještajem vrijednim  oko 300 tisuća kuna.
Prisutne su prigodom svečanog otvaranja Centra pozdravili državna tajnica u Ministarstvu poljoprivrede Marija Vučković, župan Nikola Dobroslavić, gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić i pročelnica za kulturu, obrazovanje, znanost i šport te ujedno i koordinatoriaca projekta HERA u Dubrovačko-neretvanskoj županiji Marijeta Hladilo. Predstavnici županije ovom prigodom podijelili su prigodne poklone učenicima hoteljersko – turističkog smjera Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića u Pločama.
 
 

19. travanj 2024 07:41