StoryEditorOCM
KonavleADVENT U CAVTATU

Otvorena Dječja Božićna izložba

16. prosinca 2017. - 15:04

U organizaciji Udruge Mame Cavtat, u Domu kulture u Cavtatu je otvorena treća Dječja božićna izložba. Ove godine izložba je poprimila internacionalne razmjere tako da se među mnoštvom prekrasnih radova na temu "Božić u mom mjestu" pored radova iz cijele Hrvatske našlo i nekoliko vrlo zanimljivih radova iz Italije, Kanade te Bosne i Hercegovine.

Brojni su posjetitelji uživali u prigodnom programu kojeg je vodio Ivica Puljić, a pod vodstvom Ivana Vlašića nastupali su mali balarini i svirači iz KUD Čilipi te Mara Fox i Matea Brautović na flautama uz pratnju mentorice Đive Kušelj. Posjetiteljima su se prigodno obratili načelnik Božo Lasić, akademska slikarica Antonija Rusković i v.d. pročelnice za kulturu, znanost, sport i obrazovanje Ana Čeović.

U znak zahvalnosti sudionicima su podijeljene tri simbolične nagrade za školsku i vrtićku djecu po izboru žirija, akademskih slikarica Anite Arbulić i Ivane Selmani. Nagrađeni radovi su:

Božić u Cavtatu, mješovite skupine dječjeg vrtića Konavle, Marijin dom, s odgojiteljicama mentoricama Jelenom Kulišić Barčot i Marijom Mihatović te odgojiteljicama Sandrom Sturicom i Sanjom Baletić.

Morski Božić, starija skupina dječjeg vrtića Ston s mentoricama Katarinom Vodopijom, Majom Žile i Petrom Soko.

Canadian snowflake ornaments, mješovite skupine dječjeg vrtića Sv. Faustina iz Ontaria, Kanada, s odgojiteljicom Dianom Riverso.

Kolendari, učenika trečih razreda O.Š. Cavtat s učiteljicama Marijom Baletić i Martinom Obad.

Kolenda, učenika sedmih razreda O.Š Gruda s prof. Natašom Bećir.

Paljenje Badnjaka u mom mjestu, učenika osmog razreda O.Š.Studenci s prof. Ivanom Bilić Antičević.

24. travanj 2024 20:06