StoryEditorOCM
KonavleBESPLATNI CIKLUS RADIONICA ZA OČEVE

O očevima i osjećajima

Piše DV
17. kolovoza 2017. - 14:35

Dječji vrtići Konavle pozivaju na besplatne radionice namijenjene očevima.
- Očeva uključenost, osjetljiva podrška i poticaj u prvim godinama djetetovog života daju jedinstveni doprinos djetetovom dugoročnom psihosocijalnom razvoju. Klub s očevima prilika je da čujemo kako očevi žive svoje očinstvo te kako ih se može poduprijeti u ostvarivanju njihove važne uloge u djetetovom razvoju - stoji u pozivu očevima.
Ciljevi ove radionice su sticanje novih saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu, upoznavanje sebe kao oca, prepoznavanje učinkovitih načina nošenja sa zahtjevima roditeljstva i razmjenjivanje ideja o načinima na koje očevi žive svoje očinstvo. Ciklus radionica sastoji se od 4 radionice koje će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 sata. Teme radionica su sljedeće: Očinska uloga u ranom djetinjstvu, O očevima i osjećajima, O očevima i majkama i Tata od zanata.
Planirani početak je 4. listopada u 17 sati ili sukladno mogućnostima većine očeva. Radionice će se održavati u Dječjem vrtiću Konavle. O točnom objektu/vrtiću u kojemu će se radionice održavati očevi će se naknadno obavijestiti.
Voditeljice radionica su stručna suradnica psihologinja Tena Erceg i odgojiteljica mentorica Jelena Kulišić.
Svi zainteresirani očevi svoje upite ili svoj dolazak mogu prijaviti na e-mail tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Na radionice se mogu prijaviti i očevi čija djeca nisu upisana u Dječji vrtić Konavle.

18. travanj 2024 11:44