Županija Konavle

U KONAVLIMA

Ministar obišao požarište i obećao bolju protupožarnu zaštitu

U KONAVLIMA

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović obišao je danas u pratnji načelnika Općine Konavle Boža Lasića, župana dubrovačko-neretvanskog Nikole Dobroslavića i gradonačelnika grada Dubrovnika Mata Frankovića požarište poviše sela Bani. 
U obilasku su bili i zamjenik načelnika Općine Konavle Ivo Radonić, te Dragan Lozančić, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Tonći Radibratović, načelnik PU Dubrovačko-neretvanske, Slavko Tucaković, glavni vatrogasni zapovjednik, Ivo Franušić, predsjednik VZ Dubrovačko – neretvanske županije, te Stjepan Simović, županijski vatrogasni zapovjednik Dubrovačko – neretvanske županije.
Delegacija je prvo obišla prostorije JVP Konavle na Grudi, nakon čega se išlo u selo Bani, potom na granični prijelaz Karasovići, a potom i u prostorije Državne vatrogasne intervencijske postrojbe.
Među ostalim, bilo je riječi o mjerama protupožarne zaštite, ali i projektu novog vatrogasnog doma za kojeg je spremna dokumentacija, a financiranje bi trebalo biti iz fondova EU.
 

Naslovnica Konavle

Najčitanije

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu
Iako u gradu pada kiša, konavoska brda su se zabijelila, a snijeg je pao i na Kuni na Pelješcu. Zabijelila su se...
Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Najnovije

MAGIC POBIJEDIO Hezonja ostao na klupi

MAGIC POBIJEDIO Hezonja ostao na klupi
Orlando Magic je dobio kod kuće Miami Heat sa 116:109. Zadnji put je pobjedom otvorio novu NBA sezonu 2012. godi...
MAGIC POBIJEDIO Hezonja ostao na klupi