StoryEditorOCM
KonavleKOALICIJA NA JUGU

Konavoski HDZ i HSS: 'Završavamo s političkim podjelama, nepotrebnim sukobima i bilo kakvim oblicima političke isključivosti'

Piše DV
7. lipnja 2017. - 13:31

Općinske organizacije Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske seljačke stranke postigle su načelni sporazum o formiranju većine u Općinskom vijeću Općine Konavle. U zajedničkom priopćenju za javnost ističu kako će poseban naglasak staviti na okončavanje svih političkih podjela, nepotrebnih sukoba i bilo kakvih oblika političke isključivosti.

Međustranačka koordinacija koju čine predstavnici obiju stranaka, zadužena je za izradu koalicijskog sporazuma i osiguravanje provedbe programa, navode u priopćenju, pa kažu kako je Sporazum o političkoj suradnji temeljen na podudarnosti programa s kojima su konavoski HDZ i HSS izašli na protekle lokalne izbore.

"Obje stranke zalažu se za gospodarske programe temeljene na principima održivog i ravnomjernog razvoja Konavala, za mjere aktivne demografske politike, za učinkovitije funkcioniranje lokalne samouprave i efikasnije iskorištavanje EU fondova.
Sporazum o političkoj suradnji HDZ-a i HSS-a je prekretnica u političkom, društvenom i gospodarskom životu Konavala, a predstavnici obiju stranaka pozivaju i ostale stranke i nezavisne liste koje participiraju u Općinskom vijeću na konstruktivnu suradnju u interesu Konavala", stoji u priopćenju HDZ-a i HSS-a Konavala.
 
 

19. travanj 2024 06:12