StoryEditorOCM
KonavleLOKALNI IZBORI

Jozo Koprivica je HNS-ov kandidat za načelnika Općine Konavle

Piše PSD.
23. siječnja 2017. - 14:24

Jozo Koprivica, dipl. iur., HNS-ov je kandidat za načelnika Konavala. Njegovu kandidaturu većinom glasova podržali su članovi predsjedništva konavoskog HNS-a, dok su za njegovog zamjenika odabrali elektroinženjera Mata Vukića.
Prihvaćajući kandidaturu Koprivica je istaknuo kako Konavle zaslužuju puno više te da će on i njegov zamjenik kroz svoje iskustvo, ali i elan kojeg posjeduju biti u stanju pokrenuti nužne promjene i doprinijeti novom razvoju Konavala u svim sferama gospodarstva, obrazovanja, ali i civilnog društva.

„Pozivamo sve koji misle dobro Konavlima da nas podrže jer upravo će zajedništvo biti centralna tema naše kampanje. Stoga su svi dobronamjerni pojedinci, udruge i stranke – dobrodošli!“ – rekao je Koprivica te ponovio kako ostaju otvoreni za koalicije.
„Jedino zajedno možemo sačuvati naše Konavle. Sačuvati ih za nas, ali i za naše potomstvo. Jer sve što danas radimo trebali bi raditi upravo zbog budućih generacija. Ja sam u životu puno toga prošao i danas sa zadovoljstvom mogu reći da imam sve što mi treba, ali ovaj korak poduzimam jer smatram da Konavle trebaju, mogu i moraju bolje! Bez obzira na sve što imam, moje Konavle su mi na prvom mjestu!“ – istaknuo je Koprivica, koji je i predsjednik konavoskog HNS-a.

Po struci odvjetnik, Jozo Koprivica poznat je i kao jedan od najjačih glasova oporbe u Općinskom vijeću Konavala, gdje se već dugi niz godina konstruktivnim djelovanjem trudi pokrenuti mnoge projekte i uvesti potrebne promjene, stoji u priopćenju Županijskog odbora HNS-a Dubrovačko neretvanske županije.
 

19. travanj 2024 22:19