StoryEditorOCM
DubrovnikPOD POKROVITELJSTVOM MINISTARSTVA

OKRUGLI STOL POVODOM OBLJETNICE 'Rina Mašera' u vijećnici o pružanju socijalnih usluga

Piše DV
18. siječnja 2018. - 18:02

Pod pokroviteljstvom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade I socijalnu politiku, te Grada Dubrovnika, Udruga za osobe s intelektualnim poteškoćama Rina Mašera u povodu obilježavanja 60-te obljetnice svog rada, organizira okrugli stol sutra, u petak 19. siječnja u 11 sati u Maloj Vijećnici Grada Dubrovnika. Tema okruglog stola je 'Pružanje socijalnih usluga - dosadašnja dostignuća i vizije udruga osoba s invaliditetom Grada Dubrovnika i Centra za rehabilitaciju Josipovac. 

Obilježavanja obljetnice Udruge "Rina Mašera" i izlaganja na okruglom stolu snimat će HRT i objaviti u 50-minutnoj reportaži u emisiji NORMALAN ŽIVOT. Voditeljica emisija Ana Tomašković osobno će biti voditeljica i moderator okruglog stola.

Obzirom da im se pruža rijetka prigoda da problematiku osoba s invaliditetom s našeg područja razmotre uz učešće visokih predstavnika Ministarstva, Grada I Županije, te prezentiraju široj javnosti posredstvom javne televizije, za izlaganja je predviđeno po 5 minuta, a preostalo vrijeme bit će rezervirano za raspravu, obavještavaju iz Udruge.

24. travanj 2024 04:10