StoryEditorOCM
DubrovnikDESETMILIJUNTA PUTNICA

OSMICA JOJ DONIJELA SREĆU Nada Puhiera dobila poklon od Libertasa

Piše PSD.
11. siječnja 2018. - 17:24

Desetmilijunta putnica Libertasa je Nada Puhiera, a direktor dubrovačkog gradskog prijevoznika Ante Vojvodić tom joj je prigodom u sjedištu u Komolcu uručio prigodne darove, među njima i cjelogodišnji pokaz za 2018.

-  Desetmilijunta putnica se dogodila lani, točnije 23. prosinca. Inače,  Libertas zadnjih godina bilježi porast putnika. Tako smo 2015. godine imali 9.508.000, a 2016. godine 9.974.000 putnika i evo 2017. desetmilijunti putnik se dogodio u liku naše drage sugrađanke Nade Puhiere. Nadamo se da ćemo u ovoj godini porasti barem za jedan posto, kazao je Vojvodić.

Gospođa Nada, vidno oduševljena i u društvu unuka Ivana Rubena Uroševića, izrazila je zadovoljstvo uslugom koju pruža komunalno poduzeće.

- Zahvaljujem Libertasu i nadam se da će i u buduće nama građanima i gostima na usluzi, a sve to na ponos grada Dubrovnika. Vozim se svaki dan autobusom i to po nekoliko puta i jako sam zadovoljna razinom usluge, poručila je putnica kojoj je inače linija pod rednim brojem 8 ili kako je Dubrovčani zovu „osmica“ i koja spaja Gruž i Viktoriju, donijela sreću.

Privremeni pročelnik  Upravnog odjela za promet pri Gradu Dubrovnik Đuro Šutalo također je prisustvovao događaju  

- Ponovio bih ono što je rekao direktor, događa se uzlazna plutanja prihoda i prijevoza putnika i nadamo se da će se to i sljedećih godina tako nastaviti. Suradnja Upravnog odjela i gradskih poduzeća je odlična, rekao bih nikad bolja! Konkretno, što god zatražimo od firmi dobijemo, ai  oni od nas. Suradnja je u svakom pogledu prisutna, pomažemo jedni drugima, naglasio je Šutalo. bLu

16. travanj 2024 10:38