StoryEditorOCM
DubrovnikPRIJEDLOG GRADSKOG PROGRAMA ZA MLADE

Pročitajte, komentirajte, savjetujte!

Piše dv
9. prosinca 2017. - 16:20

Prijedlog Gradskog programa za mlade je pripremljen te iz Informadura pozivaju sve mlade da pročitaju dokument, razmisle o tome nalazi li se u njemu sve što je potrebno te da svoje komentare ili savjete jave putem maila ili facebooka. Mail na koji se može javiti je: mladi.grad2017@gmail.com
Za pisanje lokalnog programa obuhvaćeno je nekoliko istraživanja provedenih u Dubrovniku posljednjih nekoliko godina te je napravljeno 13 fokus grupa, 5 individualnih intervjua, dvije javne tribine, edukacija za članove projektnog tima te se radilo na umrežavanju udruga mladih i za mlade u Dubrovniku.
- Hvala svima koji su već sada doprinijeli ovom dokumentu, svim vanjskim suradnicima, volonterima, ali i vama koji ćete nam poslati dodatne komentare kako bi Program bio što bolji kada dođe pred Gradsko vijeće – poručuju iz Informadura.
Voditeljica izrade Gradskog programa za mlade je Ivana Grkeš, a u izradi sudjeluju brojne udruge za mlade. Dokument će javno biti dostupan do 13. prosinca. Po primitku komentara, napravit će se završna verzija koja će se predati Gradskom vijeću na izglasavanje. Gradski program za mlade može se pronaći na internet stranici mladigrad.informadur.com.

19. travanj 2024 05:57