StoryEditorOCM
ZabavaU SUBOTU, 4. STUDENOG OD 12 DO 19 SATI

Dan otvorenih vrata Spa centra u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

Piše DV
2. studenog 2017. - 16:52

Dubrovački Vrtovi Sunca pozivaju vas na 'Dan otvorenih vrata Spa centra' koji će se održati u subotu 4. studenog 2017. godine od 12:00 do 19:00 sati.
Wellness centar Dubrovačkih Vrtova Sunca proteže se na 3000 četvornih metara i jedan je od glavnih aduta resorta tijekom cijele godine. Gostima su na raspolaganju unutarnji bazen dužine 18 m, jacuzzi, turska i slana kupelj, sauna, aroma sauna, fitness, relax zona te bogati izbor masaža i tretmana za lice i tijelo. Luksuznost i kvalitetu Spa centra potvrđuju brojne nagrade, a zadnja u nizu je nagrada uglednog World Luxury Spa Awards gdje je proglašen pobjednikom u kategoriji za najbolji luksuzni resort spa i najbolji destinacijski spa Hrvatske u 2017. godini.
U stručnoj pratnji upoznajte se s bogatim sadržajima Spa centra, kao i širokom ponudom tretmana te kozmetičkih proizvoda. Terapeuti će vas rado upoznati s blagodatima wellnessa, odgovoriti na sva pitanja i preporučiti idealan tretman sukladno vašim potrebama. Ne zaboravite ponijeti i prigodnu odjeću jer nakon obilaska Spa centra možete uživati u korištenju svih sadržaja!
Ovom prilikom osigurajte si i brojne wellness pogodnosti, poput dodatnog popusta na mjesečne članarine i Spa tretmane. Na raspolaganju su vam također i voucheri, ukoliko nekome poželite pokloniti masažu ili članstvo u Spa centru Dubrovačkih Vrtova Sunca. Minimalna dobna granica za korisnike Spa centra je 18 godina, a svim posjetiteljima resorta osiguran je besplatan parking.
Iskoristite ovu priliku upoznati se s bogatom ponudom Spa Centra te se prepustite potpunom wellness doživljaju uživajući u ugodnom ambijentu Dubrovačkih Vrtova Sunca.
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Spa centar na tel. +385 20 361 970 ili putem e-maila spa@sungardensdubrovnik.com

25. travanj 2024 22:39