StoryEditorOCM
DubrovnikDELICIJE ZA KRAJ SEZONE

FOTOGALERIJA Na Dubrovačkoj trpezi prikupljen do sada rekordan iznos od 64 tisuće i petsto kuna

Piše dv
Foto: Nikša Duper/Cropix
22. listopada 2017. - 17:18

Delicije i gulozarije, slane i slatke, ponudila je bogata nedjeljna Dubrovačka trpeza koja se o podnevnoj uri prostirla od jednog do drugog kraja Straduna i namamila na stotine ljubitelja dobrog zalogaja i kapljice kojima je dobar tek zaželio gradonačelnik Mato Franković.

Tratamenat uz Dubrovačku trpezu bio je još jednog izdanja Good Food Festivala, a ponudio je obilje hrane i pića dubrovačkih ugostitelja, hotelijera, pekara, slastičara, te peljeških i konavoskih vinara.

Od 11 sati domaći i turisti mogli su razgledati kreacije ugostitelja te kupiti bonove za hranu po cijeni od 35 kuna te bonove za piće za 15 kuna. Trpezu za oproštaj od još jedne uspješne dubrovačke turističke sezone otvorio je gradonačelnik Franković, a u prigodnom programu nastupili su KUD sv. Juraj Osojnik s folklornom točkom te Klapa Ragusavecchia.

Na Dubrovačkoj trpezi prikupljen je do sada rekordan iznos od 64 500 kn, a koji u potpunosti ide u humanitarne svrhe – za Udrugu Poseban prijatelj – „sigurno do odredišta“ i Udrugu za školovanje pasa vodiča i mobilitet, Klub korisnika pasa vodiča Dubrovnik.

Dubrovačku trpezu su uz Turističku zajednicu grada Dubrovnika organizirali i Grad Dubrovnik, Županija Dubrovačko – neretvanska, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, te Obrtnička komora.
 

19. travanj 2024 13:08