StoryEditorOCM
DubrovnikIZVJEŠĆE POLICIJE

Od krađe mobitela, nezakonitog ulaska u Hrvatsku do potrage za nestalim

Piše DV
13. listopada 2017. - 18:54

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 35-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo krađe.
Naime, sumnjiči se da je sredinom rujna u trgovini u Dubrovniku iskoristio nepažnju 34-godišnjakinje vlasnice i otuđio joj mobitel.
Policija protiv 35-godišnjaka podnosi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

- U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila u večernjim satima u Dubrovniku, sudjelovalo je osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 69-godišnjak i motocikl kojim je upravljao 16-godišnjak, a koji je uslijed udara i pada na kolnik zadobio teže ozljede te je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

- Jučer, 12. listopada u jutarnjim satima južno od otoka Mljeta uočeno je plovilo, talijanska ribarica, u nezakonitom ulasku u teritorijalne vode RH, bez namjere obavljanja granične kontrole. Službenim plovilom pomorske policije obavljena je kontrola plovila, kada je utvrđeno da se na njemu nalazi pet talijanskih državljana koji su prekršajno sankcionirani zbog nezakonitog prelaska državne granice. Obzirom da je pregledom plovila utvrđeno da se na njemu nalazi riba, o tome je obavještena ribarska inspekcija Dubrovnik.

- Potraga za nestalim Ivicom Blekom ulazi u četvrti dan. U koordiniranoj akciji policije, HGSS-a Orebić i DVD Viganj i Lovište do sad je pretraženo šire i uže mjesto njegovog nestanka. Osim toga, policija je obavila čitav niz razgovora i provjerila čitav niz informacija, međutim dosada poduzete mjere nisu rezultirale njegovim pronalaskom. Policijska uprava dubrovačko-neretvanska nastavlja s poduzimanjem svih raspoloživih mjera i radnja kojima je cilj pronalazak nestalog Ivice Bleka.

20. travanj 2024 13:41