Županija Dubrovnik

U NOVOJ MOKOŠICI

Uređenjem igrališta objedinjena sportsko-rekreacijska zona

U NOVOJ MOKOŠICI

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji zamjenica Jelke Tepšić i Orlande Tokić, privremenog pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miha Katičić i suradnika obišao je danas novo uređeno igralište za male sportove u Novoj Mokošici.

Projekt uređenja igrališta za male sportove u sklopu sportsko-rekreacijskog parka obuhvatio je uređenje podloge, ali i postavljanje tribina i podesta kako bi se stanovnicima Mokošice na tom mjestu omogućilo održavanje sportskih i kulturnih manifestacija.

Vrijednost cjelokupnog projekta je 520 tisuća kuna od čega je 420 tisuća kuna utrošeno na obnavljanje i sanaciju igrališta i popratnih dodataka, a preostalih 100 tisuća kuna uloženo je u potporni zid.

"Napravio se potporni zid, stabilizirao teren jer je bilo klizište i velike pukotine. Također, napravljen je malo plato za suce, iscrtan teren, postavljene tribine uz rasvjetu koja se pali na timer i tako omogućava večernja događanja. Također, s ovim igralištem zaokružena je cjelina koja uključuje u blizini dječje igralište i vježbalište na otvorenom kao sportsku zonu koja je Mokošici nedostajala", kazala je prilikom obilaska zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić.

Podsjetimo, novo uređeno igralište bilo je prvo koje je nova gradska vlast obišla na početku mandata, a izgrađeno je na inicijativu gradskog kotara Mokošica.

Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Što je more izbacilo na plažu Banje?

Što je more izbacilo na plažu Banje?
Policija je potvrdila kako njihovi djelatnici upravo na plaži Banje provjeravaju što predstavlja neobični predme...
Što je more izbacilo na plažu Banje?

NBA Utakmica koju neće pamtiti po dobru

NBA Utakmica koju neće pamtiti po dobru
Četvrti poraz u nizu Orlando Magica, 15. u posljednjih 18 utakmica, ukupno 19. ove sezone u ukupno 30 utakmica. ...
NBA Utakmica koju neće pamtiti po dobru