StoryEditorOCM
DubrovnikDODIJELJENE PRESTIŽNE NAGRADE WORLD TRAVEL AWARDS

Valamar Lacroma Dubrovnik najbolji poslovni i vodeći hotel u Hrvatskoj

Piše dv
2. listopada 2017. - 14:47

Hoteli Valamar Riviere i ove su godine osvojili najprestižnije turističke nagrade World Travel Awards i time potvrdili titulu vrhunskih hotela u Hrvatskoj koji posluju u skladu s najvišim standardima u turizmu, ističu u toj hotelskoj grupaciji. Tri su Valamarova hotela dobitnici u četiri kategorije. Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik s četiri zvjezdice najbolji je u čak dvjema kategorijama - već četvrtu godinu zaredom osvaja prestižnu nagradu za vodeći poslovni hotel, a četvrti put nosi i titulu vodećeg hotela u Hrvatskoj (nakon 2013., 2015. i 2016. godine). Već petu godinu porečki hotel Valamar Riviera proglašen je vodećim hrvatskim boutique hotelom, dok je rabački Valamar Girandella Resort, iako tek otvoren ove godine, već nagrađen kao vodeći hrvatski resort. Valamarovi hoteli su osvajanjem nagrada u sve četiri nominirane kategorije u potpunosti nadmašili konkurenciju u kojoj su se našli redom renomirani hrvatski hoteli, mnogi od njih s kategorijom pet zvjezdica, tvrde u toj hotelskoj kući.
- Nagrada za najbolji poslovni hotel dokaz je da Valamar Lacroma Dubrovnik postiže vrhunske rezultate u kongresnom turizmu, kao i da kontinuirano radi na unaprjeđenju kvalitete usluge. World Travel Awards priznanje je potvrda svim zaposlenicima da rade odličan posao te da je Valamar Lacroma Dubrovnik bio i ostao prvi izbor među kongresnim hotelima u Hrvatskoj - istaknuo je direktor hotela Valamar Lacroma Dubrovnik Ivica Sabljić.
Nagrada World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine te odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru. Hvale je novine Wall Street Journal kao Oscar industrije putovanja, a nagrade World Travel Awards pokrivaju širok raspon kategorija. Kandidati se biraju glasovima profesionalaca iz turističke industrije pa je uistinu velika čast biti u konkurenciji za ovaj prestižni kipić.

19. travanj 2024 14:12