StoryEditorOCM
DubrovnikNAŠ ŽELJKO TUTNJEVIĆ POMNO JE PRATIO I ZABILJEŽIO SITUACIJU U "BAZENU"

PLIVANJE PRSNO STRADUNOM Zlatna medalja za Čeha Zbyneka Pelu!

Piše PSD.
25. rujna 2017. - 19:10

Na jesenske pa i zimske kiše koje redovito zahvate Dubrovnik smo već navikli, ne muga nas baš "izbaciti iz cipela", ali zato često izbace šahtove gradskih ulica... Uz vodoskoke na skalinima, bujice vode koje nalikuju na deltu Nila, slomljene ombrele i mokre noge, kiša je budi i kreativnost. Netko voli čitati i pisati, neki bome i spavati, a nekog na malo drugačiji način "uhvati" inspiracija. Tako je to napravio i Zbynek Pela. Kad je već pokisnuo do kože, ovaj češki turist lagano se riješio odjeće (osim gaćica), napravio u trku jedan "đir" oko Orlanda te zaplivao Stradunom koji je zbog jake kiše postao pravi bazen.

Pela je prvi došao na cilj do Sponze pa tako osvojio zlatnu medalju na opće zadovoljstvo publike koja je ispod tarace palače Sponza pratila "natjecanje" i navijala....

Naravno, kad je to vidio, naš Željko Tutnjević nije škrtario na pikselima pa svojom kamerom zabilježio ovaj jedinstveni čin sportskog amaterizma... Čestitamo pobjedniku ovog Stradunskog aquathlona! Sad još samo čekamo vaterpolsku utakmicu... Dok čekamo, tu su fotografije našeg "Tutnja". Uživajte u mokrim prizorima - nadamo se na i u suhom!

26. travanj 2024 05:46