StoryEditorOCM
DubrovnikPOVODOM OSVAJANJA SREBRENE MEDALJE NA SVJETSKOM PRVENSTVU

Zamjenica Tepšić primila hrvatskog vaterpolskog reprezentativca Nikolu Pavličevića

Piše PSD.
23. kolovoza 2017. - 18:34

Povodom osvajanja srebrne medalje s Hrvatskom vaterpolskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu za juniore, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić primila je danas dubrovačkog vaterpolista i igrača Hrvatske juniorske vaterpolske reprezentacije Nikolu Pavličevića u pratnji sportskog direktora VK Jug Ognjena Kržića.

Zamjenica Tepšić uputila je čestitke Nikoli Pavličeviću, ali i Jacobu Merčepu koji zbog odlaska na školovanje u San Jose u SAD nije mogao nazočiti prijemu te istaknula kako je Grad Dubrovnik uvijek bio partner dubrovačkim sportašima, a to će nastaviti biti i u budućnosti.

Prilikom prijema, zamjenica Tepšić istaknula je kako uspjesi mladih sportaša uvijek vesele, a posebno kada se tome pridodaju i njihovi školski uspjesi jer profesionalno bavljenje sportom traži velike žrtve i odricanja ne samo sportaša već i njihovih obitelji.

Podsjetimo, Hrvatska juniorska vaterpolska reprezentacija, u čijem su sastavu igrala i dva Dubrovčanina Jacob Merčep i Nikola Pavličević, na Svjetskom prvenstvu održanome u Beogradu u finalu je izgubila od Grčke reprezentacije i doma se vratila sa srebrnom medaljom.

19. travanj 2024 08:49