StoryEditorOCM

Poklanjamo ulaznice za koncert Tončija Huljića i Madre Badessa banda!

Piše DV
21. kolovoza 2017. - 12:52

U utorak 22. kolovoza na prekrasnoj terasi Origano restorana u Dubrovačkim Vrtovima Sunca održat će se koncert Tončija Huljića i Madre Badessa banda s početkom programa u 20:00 sati.
Sve što trebate napraviti je poslati svoje osobne podatke (ime i prezime, broj telefona te e-mail adresu) sa naznakom „Huljić i Madre Badessa“ na karte@dubrovacki.hr  i možda baš vi osvojite ulaznice za ovaj koncert. Dobitnik svoje ulaznice može preuzeti na recepciji hotela na dan koncerta uz predočenje osobne iskaznice. Ime dobitnika objavit ćemo sutra u 12 sati.
Inspiriran običajima i životom Mediterana, bend je nastao u autorskom projektu Tončija Huljića sa suprugom Vjekoslavom i Goranom Bregovićem, po mnogočemu se razlikuje od njegova dosadašnjeg stvaralaštva. Nesvakidašnji repertoar objedinjuje pjesme na starodalatinskom, velovaroškom dijalektu, klapsko pjevanje, ali i specifičan glas Tončija koji uz tradicionalne instrumente Mediterana stvara neobičan glazbeni spoj, izazivajući krajnje emocije – melankoliju ili ekstatično veselje.
Osim vrhunske glazbe, posjetitelje očekuje odlična atmosfera uz dalmatinski štih i posebnu ponudu hrane i pića. Cijena ulaznice u prodaji je 100 kn, te uključuje piće dobrodošlice i parking. S obzirom da je broj mjesta ograničen, karte je potrebno kupiti unaprijed. Informacije i rezervacije: 020/361-500 ili info@sungardensdubrovnik.com
 
 

18. travanj 2024 07:15