StoryEditorOCM

Tutto bene – Fast Food koji volimo

Piše PSD.
9. kolovoza 2017. - 18:15

Iako je za one malo sretnije ljeto vrijeme opuštanja i godišnjih odmora, Dubrovčani uglavnom ljeti nemaju vremena za „slow motion“ ali zato ne propuštaju priliku za dobar „fast food“.

O sezoni i njenoj uspješnosti dovoljno se piše da bi gubili vrijeme na to ali nam je uvijek zadovoljstvo pisati o dobroj hrani. A kada je riječ o kvalitetnoj „brzoj hrani“ koja ostavlja trajno zadovoljstvo, mjesto koje svakako moramo istaknuti je Tutto bene koji i nudi ono što svojim imenom obećava. Ono čime se dodatno ističu je franšiza Surf 'n' fries čiji su predstavnici.

Uz već dobro poznati Tutto Bene Fast food unutar Staroga grada u Ulici od Puča i drugog na šetnici u Uvali u kojima možete uživati u brojnim različitim vrstama pizza, hamburgeru, cheesburgeru, kebabu, tortillama, sendvičima, nuggetsima i sl., uskoro će Dubrovnik biti bogatiji za još jedan objekt koji se uskoro otvara.

Iako nosi naziv Fast food, Tutto Bene u Uvali Lapad ima prostrani dio sa sjedećim mjestima te a la carte uslugu u prelijepom ambijentu okruženom prirodom i laganim ljetnim povjetarcem. Uz ponudu koja se nudi u Starom gradu, ovdje uz veći izbor pizza posebno preporučamo ukusna pileća krilca koja nude na dva  načina. Čak i ako samo svratite na kavu ili sok svakako ne propustite priliku i počastite se svakodnevno svježim kolačima, cheesecakeom, čokoladnom i voćnom tortom sa sezonskim voćem ili čokoladnim muousseom. Izbor nije lak pa vam preporučamo da ih probate sve!

Čak i ako će vam ovo biti i prvi dolazak, sigurni smo da neće biti i posljednji. I naravno, Tutto bene uvijek i nagrađuje svoje vjerne goste posebnim popustima za domaće, a nagrađuje i plaćanje svim vrstama kartica popustom od 5%.

16. travanj 2024 20:36