StoryEditorOCM
DubrovnikVALENTIN DUJMOVIĆ NAKON OBJAVE REZULTATA

U Vijeću ćemo biti konstruktivni, mi nećemo rušiti jer tako ne možemo funkcionirati

Piše bLU
5. lipnja 2017. - 01:19

Valentin Dujmoć je malo prije 21 sati stigao u izborni stožer HNS-HSLS-a te dočekan pljeskom i s oduševljenjem okupljenih članova stranke i simpatizera.
- Dakle, upravo kako su izlazne ankete i najavile, takvi su i konačni rezultati. Po onome što mi imamo u našem stožeru, to je nekih 40 naspram 60 posto koje je dobio gospodin Mato Franković. Ja se želim zahvaliti svim našim sugrađanima Dubrovkinjama i Dubrovčanima koji su svoj glas dali meni. Četrdeset posto glasova večeras nije malo, uzimam to pzbiljno. S druge strane, čestitam gospodinu Matu Frankoviću, ja sam se njime već čuo prije nekih pola sata i čestitao njemu i njegovom timu na dobrom izbornom rezultatu. Očekujem od njega da nastavi voditi Grad Dubrovnik dobro, onako kako je bio vođen u proteklih osam godina, da bude gradonačelnik svih građana. Rezultat je onakav kakav jest! Sjetimo se da sam ja postao kandidat prije dva mjeseca i da su nam davali dva do tri posto, a dobili smo 40 posto, kazao je Kunica zahvalivši svima koji su glasali za njega, ali i svima koji su uopće izašli na izbore.
Također, zahvalio je svim svojim suradnicima, cijelom timu, "direktoru kampanje" Andru Vlahušiću. Komentirao je i kako će članovi HNS-a ponašati u Gradskom vijeću.
- U Vijeću ćemo biti konstruktivni Ostat ću prisutan, mi nećemo rušiti jer tako ne možemo funkcionirati. Kritizirat ćemo, radit ćemo i  ostat ćemo prisutni, zaključio je Dujmović uz gromoglasni pljesak cijelog tima.
Donedavni gradonačelnik Andro Vlahušić je zatražio ostavku predsjednika Hrvatske narodne stranke Ivana Vrdoljaka zbog loših izbornih rezultata.  

26. travanj 2024 20:30