StoryEditorOCM
DubrovnikPRED DRUGI KRUG IZBORA

DUJMOVIĆ: 'Kad su interesi Grada u pitanju, Franković nije u stanju lupiti šakom od stol'

Piše PSD.
1. lipnja 2017. - 19:30

HNS-ov kandidat za gradonačelnika Valentin Dujmović danas je ispred Sponze održao konferenciju za medije na kojoj je prozvao HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Mata Frankovića.

Prozivka se odnosila na povećanje PDV-a na ugostiteljske usluge, kada je prije par mjeseci Franković u saboru dignuo ruku za povećanje.

'Ja na njegovom mjestu ne bih poslušao partijski naputak, ali on to nije htio napraviti. To je dokaz da kada su u pitanju interesi Grada, kada se treba iskazati i lupiti šakom o stol da Franković, a on nije u stanju to napraviti', poručio je Dujmović, te dodao da Grad treba ljude koji će graditi, a ne rušiti Dubrovnik. Rekao je i da Franković time ne brine za dubrovačke ugostitelje.

Dujmović se osvrnuo na današnju sjednicu Vlade gdje bi sve porezne uprave pa i dubrovačka mogle dobiti status županijskih.

- Riječ je o reorganizaciji i to je nešto što je dobro, ali saborski zastupnici iz Dubrovačko-neretvanske županije bi se trebali malo više angažirati kada je u pitanju Dubrovnik', kazao je Dujmović i podsjetio da je Franković pred prvi krug izbora rekao da dubrovačka pošta ne ide u Split, a da do danas ništa nije napravio.

25. travanj 2024 17:33