StoryEditorOCM
DubrovnikOD 24. DO 26. OŽUJKA

Korizmena duhovna obnova za obitelji u župi sv. Mihajla

Piše dv
22. ožujka 2017. - 10:57

Korizmena duhovna obnova za obitelji održat će se od 24. do 26. ožujka u župi sv. Mihajla na Lapadu, a vodit će je mr. sc. don Ivica Mršo, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Sarajevu.

Prvog dana u petak, 24. ožujka, duhovna obnova će započeti misom u 18 sati nakon čega će u 19 sati uslijediti prvo predavanje pod nazivom „Božja milost i ljubav ne diskriminiraju nikoga“.

U subotu, 25. ožujka, okupljanje i druženje uz kavu predviđeno je za 16 sati, nakon čega će u 16.30 sati započeti drugo predavanje s posebnim naglaskom na obitelji čija se djeca spremaju na sakramente prve pričesti i krizme. U 18 sati će biti misa nakon koje će u 19 sati uslijediti treće predavanje u kojem će se naglasak staviti na duhovnost razvedenih  ponovno civilno vjenčanih obitelji.

Posljednjeg dana u nedjelju, 26. ožujka, ujutro u 11.30 sati će biti misa za djecu, dok će u 19 sati biti misa za mlade.
Župa sv. Mihajla kao organizator na duhovnu obnovu poziva sve obitelji s područja grada Dubrovnika, a i šire, osobito obitelji čija se djeca spremaju na sakramente sv. pričesti i krizme, kao i rastavljene te ponovno vjenčane, osobito ako imaju djecu koja se spremaju za navedene sakramente.
 

25. travanj 2024 11:09