StoryEditorOCM

<strong>ZBOGOM KILOGRAMI Med2Contour – revolucija u oblikovanju tijela u Studiu Allure</strong>

Piše PSD.
18. siječnja 2017. - 15:35

Blagdani su prošli, a novi kilogrami došli?  Mi imamo rješenje za Vas.

Tretmani Med²Contourom pravi su izbor za sve koji se žele bezbolno riješiti viška kilograma, masnih naslaga i celulita na problematičnim zonama tijela, te učvrstiti kožu.
 
Vrijeme darivanja nije završeno, naprotiv, ono upravo počinje u Beauty centru Studio Allure, smještenom u Hotelu Lero, na adresi Iva Vojnovića 14.
 
U periodu od 15.01. do 15.02.2017. za sve pakete Med2Contour usluga poklanjamo Vam 2 tretmana gratis za plaćanje u gotovini (5+2), te 1 tretman gratis za plaćanje karticama (5+1). Za obje vrste plaćanja nudimo i mogućnost plaćanja na rate.
 
Med²Contour je nov, jedinstven, efikasan i potpuno bezbolan ultrazvučni tretman za preoblikovanje tijela, koji smanjuje obujam tamo gdje Vi to želite, razbija i uklanja masne naslage i celulit  te zateže kožu.
Tretmani su 100% sigurni, a kao prilog tome ide činjenica da je ovo prvi ultrazvučni uređaj na svijetu s FDA odobrenjem.
Najpopularnije zone tretiranja su: područje trbuha, stražnjica i bokovi, noge, ruke, donji dio leđa, jahačke hlače, ljubavne ručke, područje grudnjaka na leđima i područja zahvaćena celulitom.
 
Svi zainteresirani mogu se zakazatina BESPLATNE individualne konzultacije s našim stručnim osobljem, prilikom kojih se obavlja mjerenje područja koje se želi tretirati, utvrđuju rezultati koje osoba želi postići, te pružaju odgovorina sva Vaša pitanja.
Telefon na koji smo dostupni svakim radnim danom od 08:00-20:00h  je: 091/222-6321.
 
Detaljnije informacije također možete pronaći na stranicama:
www.medcontour.hr  i   www.facebook.com/med2contourdubrovnik/

20. travanj 2024 14:17