StoryEditorOCM
DubrovnikZAKAZANA NOVA SJEDNICA DUBROVAČKOG GRADSKOG VIJEĆA

Pročitajte o čemu će vijećnici raspravljati i procijenite hoće li biti 'užarena' atmosfera

Piše DV
25. listopada 2016. - 20:44

Predsjednik Gradskog vijeća, a odnedavno i saborski zastupnik Mato Franković za 3. Studenog sazvao je sjednicu Gradskog vijeća na kojoj će se naći dnevni reda sa 27 točaka. Među ostalim pred vijećnicima će se naći izmjene  i dopune Proračuna i njegovo izvršenje za ovu godinu te odluke o izradi Urbanističkih planova uređenja za naselja Lopud  i Vrbica-Čapetino. Na dnevnom redu su i izmjene odluka o spomeničkoj renti  i komunalnoj naknadi.
Nadalje pred Gradskim vijećem naći će se i prijedlog o sufinanciranju i subvencioniranju privatnih dječjih vrtića i djelatnosti dadilja, novi  plan korištenja javnim površinama izvan povijesne jezgre te upravljanja spomeničkim kompleksom Lazareti do 2020. godine.
Sasvim sigurno najviše rasprave povesti će se oko  izvješća Društva prijatelja dubrovačke starine za 2015. , te prijedlog odrednica mogućeg novog Ugovora o upravljanju i gospodarenju gradskim zidinama i analiza poslovanja DPDS-a od 2006. do 2015. , ali i Izvješće o azilu za napuštene životinje na Žarkovici.



 

20. travanj 2024 05:31