StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoKAD VAS OCJENJUJU GOSTI

GUEST REVIEW AWARD Dubrovnik među 20 najboljih u svijetu

Piše DV
18. siječnja 2018. - 21:24

"Guest Review Award" nagrada je internetskog rezervacijskog sustava Booking.com, koji je među 550 tisuća smještajnih objekata u 218 zemalja i teritorija ove godine dodijelio i za gotovo 25 tisuća objekata u Hrvatskoj. Naša je zemlja i u grupi njih deset s najviše nagrada, i to na drugom mjestu onih s najvišim ocjenama. Među najnagrađivanijim gradovima svijeta, u top 20 su čak četiri hrvatska - Dubrovnik, Split, Zadar i Zagreb, izvijestili su iz hrvatskog ureda Booking.com-a. 

Godišnje nagrade objektima ovaj servis dodjeljuje temeljem korisničkog iskustva i ocjena gostiju diljem svijeta. Prema broju dobivenih nagrada Hrvatska je na šestom mjestu s 24 395 nagrađenih objekata s prosječnom ocjenom 9, a čak 243 imaju čistu 'desetku'. Među top 20 gradova u svijetu Split je po tim ocjenama na drugom mjestu, Zadar i Dubrovnik su na 9. i 10. mjestu, a Zagreb na 19.

"Prema broju dobivenih nagrada Hrvatska se ove godine popela s devetog na šesto mjesto, što dodatno pokazuje njezinu rastuću popularnost, a s obzirom da se nagrade daju temeljem recenzija gostiju i njihovih autentičnih iskustava vjerujemo da to može pomoći i vlasnicima smještajnih objekata u poslovanju", dodaju iz Booking.com-a.

26. travanj 2024 17:43