StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoNA SMOTRI TURIZMA U SOLINU

Turistička zajednica grada Dubrovnika dobitnik nagrade "Zlatni Intersas"

Piše PSD.
11. studenog 2017. - 13:10

Na 24. međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza održanoj u Solinu od 8. do 11.studenog, Turistička zajednica grada Dubrovnika osvojila je nagradu “Golden Interstas”, a riječ je o prestižnom međunarodnom priznanju za izvrsnost u razvoju kulturnog turizma Dubrovnika te sjajnom doprinosu prepoznatljivosti turističkog proizvoda Hrvatske u svijetu.

Tri međunarodne turističke, filmske te krajobrazne priredbe INTERSTAS, ITF'CRO - MEĐUNARODNI FESTIVAL TURISTIČKOG FILMA, i KEA​ ​su već tradicionalne, međunarodno afirmirane priredbe te članice i partneri svjetskih asocijacija u okviru kojih se nagrađuju međunarodni dosezi u domeni turizma, turističkog filma, putovanja, zaštite okoliša, ekologije i održivog razvoja. Svojim ugledom i organizacijom te vrlo bogatim i kreativnim pratećim sadržajima aktivno pridonose bržem rastu putničkih tržišta na svijetu.

Za nagradu „Zlatni Interstas“ iz 80 zemalja pristiglo je oko 136 prijedloga, od čega je 7 laureata odabrano za najprestižniju nagradu. Predstavniku Turističke zajednice grada Dubrovnika, Siniši Žakuli, nagradu je dodijelio gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević te Vojko Pleština, predsjednik uprave manifestacije na završnoj ceremoniji 10.studenog 2017

16. travanj 2024 14:31