StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoU SKLOPU PROGRAMA 'ZNANJEM DO IZVRSNOSTI'

Gimnazijalci posjetili hotel Valamar Dubrovnik President

Piše dv
3. studenog 2017. - 13:30

Učenici završnog razreda Gimnazije Dubrovnik jučer su, u sklopu programa Valamar Riviere „Znanjem do izvrsnosti“ posjetili hotel Valamar Dubrovnik President. Rikardo Ivanković, mlađi asistent direktora hotela Valamar Dubrovnik President i bivši dubrovački gimnazijalac, učenike je poveo u obilazak hotela i pričao im o karijeri u turizmu iz vlastitog iskustva nakon čega su poslušali predavanje Katarine Pavlović iz Odjela kadrovskih poslova i zapošljavanja koja im je predstavila mogućnosti za ostvarenje karijere u Valamar Rivieri.
- Izuzetno nas veseli da su učenici završnih razreda Gimnazije Dubrovnik imali priliku posjetiti hotel Valamar Dubrovnik President, upoznati se s radom jednog tako velikog kolektiva, razgovarati s vodećim ljudima o poslovnim procesima, danas kao učenici, a sutra kao dio stručnog tima različitih profila koje nudi Valamar Riviera - izjavila je ovom prigodom ravnateljica Gimnazije Dubrovnik Katarina Tolja.
Vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera posebno je fokusirana na segment društveno odgovornog poslovanja u kojem je jedan od devet krovnih programa „Znanjem do izvrsnosti“ usredotočen na suradnju s učilištima i školama, a cilj mu je dati doprinos razvoju obrazovanja, vještina i znanja.
Dubrovačka će gimnazija tijekom studenog obilježiti devedesetu obljetnicu svog postojanja čije je obilježavanje podržala i Valamar Riviera.
- Zahvaljujemo Valamar Rivieri što je prepoznala važnost Gimnazije Dubrovnik i nastojanja da našim učenicima ponudimo najbolja znanja i iskustva tijekom njihovog školovanja. Izuzetno nam je drago da se Valamar Riviera uključila i u obilježavanje ove važne obljetnice dubrovačke gimnazije na Pločama, koje će se održati tijekom ovog mjeseca - zaključila je Tolja.

19. travanj 2024 16:52