StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoSVE ZA PRIVATNI SMJEŠTAJ

Udružile se dvije dubrovačke agencije koje su ove godine ostvarile milijun noćenja

Piše DV
31. listopada 2017. - 17:35

Predstavnici dvije vodeće dubrovačke tvrtke u području privatnog smještaja, Direct Booker i Dominum Travel, objavili su udruživanje s ciljem poboljšanja kvalitete usluge iznajmljivanja privatnog smještaja. 
 
Direct Booker preuzima prodaju i marketing većine smještajnih jedinica Dominium Travela, a za usluge primanja gostiju i održavanja apartmana, brinut će novoformirana tvrtka Dominatto. Ona je nastala spajanjem Dominium Travela i tvrtke Adatto, dosadašnjeg partnera Direct Bookera.
 
Na ovaj način iznajmljivači su dobili zaokruženu i potpunu uslugu koja uključuje prodaju, marketing i takozvani "full property management" – brigu o čišćenju objekata, dočekivanja gostiju, transfera do odredišta itd.
 
Ove dvije agencije su u 2017. ostvarile više od milijun noćenja, preko 100 tisuća rezervacija i uspješno vodile preko 5.000 smještajnih jedinica. Direct Booker je na tržištu već sedam godina, dok je Dominium Travel prisutan već pet godina.

Cilj ovog udruživanja je pružiti kvalitetno rješenje za iznajmljivače na nacionalnoj i regionalnoj razini.
 
Tvrtka Direct Booker zajedno s partnerima zapošljava 150 ljudi raznih zanimanja, a za očekivati je kako će se broj zaposlenih i dalje povećavati, a uvjeti rada poboljšavati.

24. travanj 2024 16:14