StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoLJETOVANJE MU JE DOBRO POČELO

ZL DUBROVNIK Milijunti putnik je Kanađanin na letu iz Istanbula

Piše dv
13. srpnja 2017. - 18:00

Ovogodišnji milijunti putnik u Zračnoj luci Dubrovnik je Kanađanin Cameron Neil Smith, kojega su u četvrtak ujutro na Čilipima dočekali predstavnici Zračne luke, Grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije, Turističke zajednice te Općine Konavle koji su mu čestitali te uručili prigodne regale.

– Ovaj događaj je svojedobno značio obilježavanje uspješne sezone, a sada još nismo ni na vrhuncu, a ra nije no ikada prije, čak dva tjedna ranije nego u rekordnoj 2016. godini imamo zadovoljstvo primiti milijuntog putnika u Zračnoj luci Dubrovnik. Veliko mi je zadovoljstvo što je to gospodin Cameron iz Kanade, na letu našeg strateškog partnera Turkish Airlinesa, kao osoba koja obilježava sjajan rezultat i ove godine – kazao je direktor Zračne luke Roko Tolić.

Kanadski turist nije krio iznenađenje što mu je prvi posjet Dubrovniku donio i darove.
– Ovo je skroz jako fora, svi su dragi i darovi su odlični - kazao je Cameron kojemu je doček dodatno upotpunio ljetovanje u Gradu.
Ove godine Zračna luka Dubrovnik svog 'milijunaša' dočekala je točno 15 dana ranije nego lani. I prošlogodišnja milijunta putnica na dubrovački aerodrom sletjela je zrakoplovom Turkish Airlinesa.

26. travanj 2024 15:58