StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoU RESTORANU KLARISA

Predstavljena svjetski priznata vina

5. srpnja 2017. - 17:14

Sinoć je, uz glazbu proslavljene klape Ragusa, u restoranu Klarisa promociju nagrađenih kvalitetnih vina vinarije Crnjac&Zadro vodio Branko Uvodić.

Brojni uzvanici i ljubitelji vina imali su prigodu uživati u višestruko nagrađenim vinima "Crnjac&Zadro Žilavka" i "Crnjac&Zadro Blatina". Riječ je o vinima koja su u Londonu nagrađena na prestižnom i najpoznatijem svjetskom vinskom natjecanju Decanter World Wine Awards 2017., gdje su u jakoj konkurenciji čak 17.200 vina iz cijeloga svijeta osvojila nagradu Platinum – Best Central & Eastern European white & red wine.

Vina navedene vgercegovačke vinarije potječu s visoravni Dubrave, a uži lokalitet je između Domanovića i Rotimlje. Hercegovačka se vinarija može pohvaliti s čak dva prestižna priznanja kao i još ti medalje i priznanja. A ne treba ni naglašavati kako će promocije slične sinoćnjoj svakako će doprinjeti da i šira publika a ne samo probrani vinokušci doznaju za njihove proizvode. Sinoćnaj je promocija u cjelosti uspjela, a sugrađani i gosti su imali prigodu kušati ih i uvjeriti se kako se izvrsno sljubljuju s pršitom i raznim vrstama sireva.

27. travanj 2024 06:37