StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoHRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE

Sajam poslova - velika šansa za nezaposlene

5. travnja 2017. - 14:06

Područni ured Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Dubrovniku sutra organizira jubilarni 10. Sajam poslova na području naše županije. Sajam će se održati u auli Sveučilišta u Dubrovniku (Ćira Carića 4) od 10 do 15 sati.

Na ovogodišnjem Sajmu poslova sudjelovat će oko pedesetak poslodavaca iz raznih područja i djelatnosti te brojne obrazovne institucije. Sajmom poslova poslodavcima se pružaju razne mogućnosti predstavljanja svojih aktivnosti i svojih potreba za radnicima. Nezaposleni će se upoznati sa ponudom na tržištu rada na području Dubrovačko- neretvanske županije, ali i s tržištem rada u EU, a učenici i studenti s mogućnostima obrazovanja.

Kako je tim povodom na press- konferenciji na dubrovačkoj "Burzi rada" najavio pročelnik dubrovačke podružnice HZZ Dasen Jasprica, ciljevi sajma su povećati zaposlenost u županiji, olakšati mogućnost poslodavcima da predstave svoje potrebe za radnicima i omogućiti im da neposredno upoznaju radnike koji traže posao, ali i dati mogućnost zaposlenima da se osobno predstave poslodavcima, a svi da doznaju više o mjerama za poticaj zapošljavanja.

Stoga, iz HZZ-a sugeriraju svima kako je poželjno da sa sobom donesu životopis odnosno CV kao i otvorenu molbu za zaposlenje. A posebna zanimljivost je kako HZZ organizira dolazak autobusa s zainteresiranim maturantima i nezaposlenima iz doline neretve i s Korčule, a udogovoru s komunalcima Sanitata i JGP Libertas sutra će u vrijeme održavanja ovog sajma šire područje oko mjesta održavanja sajma biti oslobođeno plaćanja parkinga a nezaposleni će biti oslobošeni i plaćanja vozne karte u javnom gradskom prijevozu.

23. travanj 2024 21:45