StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoIZBOR NAJBOLJIH U RURALNOM TURIZMU

Otvoren natječaj za Zlatnu naranču

31. ožujka 2017. - 17:35

Dubrovačko- neretvanska županija i županijska Regionalna razvojna agencija DUNEA ponovno organiziraju natjecanje ''Zlatna naranča'' odnosno izbor najboljih primjera ruralnog turizma u našoj županiji. Akcija je nastavak projekta kojem je cilj potaknuti i naglasiti važnost kvalitenog pristupa u vođenju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u službi ruralnog turizma.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane koji se bave ruralnim turizmom da se jave svojim gradovima, općinama ili lokalnim turističkim zajednicama te zajedno ispune prijavu uz prateću dokumentaciju za natječaj. Važno je naglasiti kako prijavu organizatoru podnose jedinice lokalne samouprave ili turističke zajednice.

Poziv je otvoren od danas do 14. travnja ove godine a zainteresirani mogu tekst pravilnika za ocjenjivanje i izbor kandidata nagrade 'Zlatna naranča – najbolji primjeri ruralnog turizma u DNŽ'' pronaći na internet- stranicama naše županije i agencije Dunea. O najboljima će odlučiti stručna ocjenjivačka komisija a pobjednicima se smiješe tri nagrade.

Prvoplasirani osvaja Zlatnu povelju i statuu Zlatne naranče, dok drugo i trećeplasirani dobivaju Srebrnu odnosno Brončanu povelju. Prvonagrađeni dobiva i poklon bon od 5.000 kuna kojim može nabaviti robe i/ili usluge za dodatno poboljšanje kvalitete svoje ponude a svi će finalisti, recimo i to, biti predstavljeni u posebnoj brošuri. Iz Dubneo podsjećaju kako se sve dodatne informacije mogu dobiti na telefon 312–714 ili e-mail dunea@dunea.hr ili internet- stranici www.dunea.hr

19. travanj 2024 20:05