StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoVELIKO PRIZNANJE CRNOM LABUDU

Ružan kao šaka u oko, ali jednostavno dobar

Piše Jadran Kapor Foto: Millenium + Promocija
28. listopada 2016. - 15:38

Dubrovački hotel Neptun, izgrađen još 1961. oduvijek je pažnju plijenio time što je smješten na lokaciji s jedinstvenim pogledom sa rta Gnjilište na Babinom kuku, ali arhitektonski uvijek bio naprosto - ružan, grdan, šaka u oko svakome tko sa zapadne strane prilazi Dubrovniku. Crnom labudu dubrovačkog turizma u arhitektonskom smislu pomaže jedino photoshop, ali ono što se doista broji, zaslužilo je nagradu. Hotel Neptun je osvojio titulu najboljeg odmorišnog hotela s četiri zvjezdice u ovogodišnjoj, 20. po redu akciji ”Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2016.” koju organizira Hrvatska gospodarska komora.

Nagrada mu je dodijeljena na doživljaju tajnog gosta koji je iskušavao i ocjenjio cjelokupnu ponudu i uslugu hotela, te uređenje interijera i eksterijera. Hotel Neptun je upravo prošle godine posebnu pažnju posvetio uređenju interijera, koji je nakon detaljnih dizajnerskih i infrastrukturnih zahvata te implementacije tehnologije pametnih hotelskih soba doživio cjelovitu preobrazbu. Također, osobita pažnja posvećena je uređenju interijera svake sobe s ciljem da se gostima, osim samog estetskog dojma, pruži maksimalna udobnost i funkcionalnost.
Uprava Importane Resorta možda jednog dana nagovori gradske vlasti da zajednički učine nešto da ovako dobar hotel ne ostane smješten u jednoj od najmračnijih dubrovačkih ulica.

25. travanj 2024 14:57