StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoSPREMA LI SE SPORTSKI SPEKTAKL

Uskoro Dubrovnik Challenger turnir?

25. listopada 2016. - 18:46

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić i bivši tenisač Branko Horvat kao vlasnik, osnivač i direktor specijalizirane agencije za sportski management u Hrvatskoj Top Spin za organizaciju sportskih evenata dogovorili su kako će u suradnji s Tenis klubom Dubrovnik 2017.godine pokušati organizirati međunarodni Challenger turnir.
Sastanku je nazočio i pročelnik UO za poslove gradonačelnika Igor Deranja a razgovaralo se i o unapređenju tenisa u Dubrovniku. poželjno u lipnju, uz sudjelovanje najmanje dva do tri velika imena iz svijeta tenisa. Poželjni termin navedenog turnira je u lipnju a gradonačelnik je rekao kako podržava ideju da se Dubrovnik kao vodeći turistički brand razvija i u segmentu vrhunskih sportskih natjecanja. Tom se prigodom osvrnuo na uspješnu organizaciju ljetnog tenis kampa Gorana Ivaniševića te na svjetske uspjehe Dubrovkinje Ane Konjuh i zaključio kako tenis u Dubrovniku ima pravo na svoj vlastiti put.
Podsjetimo ovom prigodom kako je prošlog tjedna predstavljeno idejno rješenje projekta polivalentne sportske dvorane koja će obuhvatiti dva postojeća teniska terena u Lapadu.

23. travanj 2024 08:11