StoryEditorOCM

Sotona u Mokošici

20. listopada 2016. - 22:20

Killer-klaunovi, u prijevodu klaunovi ubojice pojavili su se i u našoj maloj Mokošici. Munjevitom intervencijom, policija je na ulici zatekla dvojicu krvoločnih klaunova od 12 i 13 godina te ih privela njihovim roditeljima na fer i pošteno suđenje.
E tu bih ja sliku volio vidjeti – nesretne i pokisle killer-klaunove, policajce koji crkavaju od smijeha, ali ih uniforma prisiljava da se prave ozbiljni, a s one druge strane štokom od vrata uokvireni roditelji. Najprije prestravljeni što klince vide u društvu ovlaštenih nositelja pendreka i uniforme. Čim otkucaji srca spadnu na 150, već razmišljaju što će o cijelom ovom skandalu reći selo i općina.

Jadni mališi. Mogu mislit kako im je. Vidjeti i čuti roditelje u takvom stanju teže je nego naći se usred fajta između Godzille i King Konga.

- Čuj da meni policija kuca na vrata zbog vas dvojice...- urla raščupana mater. Umrla od straha i još se trese. A iznervirani ćaća viče i puše:

- Mulac, jedan i drugi, neće oni meni više vanka, ja im kažem. A i ona glupača im svašta kupuje...  A ona dva mala slatka delinkventa ne znaju bi li u zemlju propali ili se junački isplakali dok se onaj štok od vrata ne iskrivi od vlage.

Ali draga djeco, ne brinite - do svetog Nikole će se sve zaboraviti i roditelji će se tome smijati, ali tako da vi ne vidite. Sve je u redu, ništa niste skrivili, samo ste bili na krivom mjestu u pogrešno vrijeme. Zanimljivo je kako smo pali na pr*no zbog nekakvih užasnih klaunova koji po Kanzasu pljačkaju bakice, vrijeđaju ljude po grobljima, a zgodne žene nožem tjeraju u mrak.

Odjednom su nam problem maskirane budale u Kanzasu. Na ove domaće, u odijelu i kravati, više i ne obraćamo pažnju. U silnom strahu od maskiranih klaunova ne razlikujemo dječju igru od udaljenog kriminala. Čim ugledamo cveni nos hvatamo se za mobitel i zovemo plavce. Njofra, što si tako nervozan?

Nedavno sam u jednoj župskoj trgovini vidio bidon umjetne krvi, zelene zombie-krvi, vampirske zube i ostale rekvizite za Noć vještica. Znam da Crkva (don Kaćunko) kaže da je Noć vještica „sotonsko-masonski projekt s ciljem da se zasjeni blagdan Svih svetih i pomisao da se duša spašava". Čak je i Harry Potter, kažu ovi što se u te stvari razumiju, napisan na sotoninoj makinji. Ako su Harry Potter, Noć vještica i užasno simpatični, metar i šumsku jagodu visoki killer-klaunovi iz Mokošice oružje kojim nas sotona namjerava uništiti, onda nam ne treba krštena voda. Kakvo je vrijeme vanka, dovoljna je i ova "dujmovača" sa špine.
 

20. travanj 2024 00:19