StoryEditorOCM

Vaš novi portal

14. rujna 2016. - 17:59
uvodnik

Ono što upravo čitate je novi i temeljito redizajnirani portal Dubrovačkog vjesnika koji smo objavili u noći od nedjelje na ponedjeljak.

Za nama su mjeseci i tjedni promišljanja u kojima smo nastojali ujediniti desktop i mobilnu verziju portala. Želja nam je da se u obje jednako lako snalazite i da nas počnete čitati i u pokretu. Naslovnica je početna i završna točka surfanja našim portalom i na jednostavan Vas način vodi kroz sve rubrike koje Vas zanimaju.

Sve što je važno, korisno i relevantno, sve što je zabavno i zanimljivo na području Dubrovnika, Konavala, Župe dubrovačke, Primorja, Pelješca, Korčule i doline Neretve odsad Vam je u svakom trenutku dostupno u dva-tri klika. Vijesti i sport uvijek su bile vrlo čitane pa neka Vam ni sada ne bude teško spustiti se do ove atraktivne rubrike. A vidjeti i biti viđen u Moskaru sad je lakše nego ikad.

Iskreno se nadamo da Vam se sviđa i da ćete se brzo naviknuti na novi izgled i pojednostavljen način pregledavanja našeg portala. Stalo nam je do Vašeg mišljenja, pa stoga, kao i do sada, računamo na Vaše sugestije, kritike, ali i na Vaše vijesti, fotografije, video ili običnu dojavu o nečemu što Vam se čini vrijednim objave. Ako u danima koji dolaze primijetite neki problem u funkcioniranju portala, nadamo se Vašem razumijevanju.

Radujemo se svakom Vašem kliku, svakoj pročitanoj vijesti i nadamo se da ćete, zajedno s nama, uživati u našem novom portalu.

Vaš Dubrovački

26. travanj 2024 14:14