StoryEditorOCM
KulturaU KINU SLOBODA U NEDJELJU

Komedija 'OtpisaNE' dolaze u Dubrovnik!

Piše dv
22. siječnja 2018. - 12:13

Što biste vi napravili da vam kćer u kuću dovede imigranta? Odgovore na to pitanje uz niz komičnih i apsurdnih scena donosi komedija u kojoj glume poznata glumačka imena, Ksenija Marinović, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički.
Predstava je topla priča o imigrantu koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u život frustrirane Snježane, njene poduzetne kćeri Hrvojke te dokone zavodnice susjede Milke. OtpisaNE će vas nasmijati do suza ali i nagovoriti da pokušate sebe zamisliti u sličnim okolnostima.
- Sigurna sam da će OtpisaNE obilježiti 2018. godinu, nakon premijerne izvedbe u listopadu prošle godine zatrpani smo pozivima za gostovanje, ne samo iz Hrvatske nego i cijele regije. S obzirom da je u predstavi i oko predstave mnogo Dalmatinaca uključujući mene nije bilo dileme, turneju započinjemo u Dalmaciji, a s velikom radošću se dolazimo predstaviti publici u Dubrovniku – kaže glumica Ecija Ojdanić.
Dubrovačka publika će imati priliku predstavu pogledati u dvorani kina Sloboda u nedjelju 28. siječnja u 19 sati, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kina te online sustavu Croatia tickets.

25. travanj 2024 06:29