StoryEditorOCM
KulturaJOHNNY DOŠAO PO LILIBELLE NA LOKRUM

Ines Tričković Exclusive Jazz Cabaret “LILIBELLE” feat. Gadjo Manouche Band

Piše PSD.
31. kolovoza 2017. - 11:29

Ines Tričković je večeras održala svoj godišnji koncert na Lokrumu - Exclusive Jazz Cabaret “Lilibelle”, a publika je dugim pljeskom ispratila umjetnike nakon sat i pol programa te ih očekivano vratila na bis. Ovaj program je premijerno izveden u Hrvatskoj, a bila je ujedno to i rijetka prilika kada se mogla čuti cabaret izvedba u Dubrovniku.

Ines je izvela program s Gadjo Manouche sastavom s kojim je već prije surađivala. Vrsni su to glazbenici koji se zvukom, stilom i pojavom savršeno uklapaju u priču koja se događa krajem 40-tih godina prošlog stoljeća.

Za cabaret “Lilibelle” Ines je sama napisala scenarij – ljubavna je to priča o pjevačici Lilibelle koja se u Parizu ludo zaljubi u američkog vojnika Johnnya, no međutim Johnny jedan dan samo nestane. Zaljubljena Lilibelle spakira svoj kofer i kreće u pustolovinu svijetom tražeći svog ljubljenog Johnnya po metropolama svijeta od Pariza, Berlina, Buenos Airesa, St. Loiusa, New Yorka i Shanghaia, pritom izvodeći glazbene klasike na engleskom, francuskom, njemačkom, španjolskom i kineskom jeziku. Lilibelle je na kraju ljubljenog Johnnya našla na svom Lokrumu.

Ova nagrađivana jazz pjevačica je lani održala koncert na Lokrumu gdje se publici predstavila s programom koji je izvela u Carnegie Hallu, a koncert je bio u potpunosti rasprodan, te jedva čekamo treće izdanje dogodine.

24. travanj 2024 08:27