StoryEditorOCM
KulturaU ORGANIZACIJI UDRUGE KAZIN

Počeo trodnevni WTF festival

5. kolovoza 2017. - 04:11

Za ljubitelje elektronske glazbe ekipa iz WTF Dubrovnika pripremila je prave glazbene poslastice od kojih je
Prvu festivalsku trodnevnog WTF festivala u organizaciji udruge Kazin u petak 4. kolovoza obilježilo je gostovanja jednog od najeminentnijih DJ-a i moderne glazbe, Rodriguez Jr.

S njim su DJ- pult dijelili Ralf Kollmann, Kevin Over i Boy.aniz iz berlinske izdavačkr kuće elektronske glazbe Mobilee Records. Lazareti i Komarda sinoć su, stoga, bili oaza najfinije elektronskre glazbe i tko god je tamo došao nije seni malo pokajao.
 
Valja reći kako se za drugu večer, koja će se tradicionalno 5. kolovoza održati na Srđu, na platou tvrđave Imperijal, očekuje nastup dubrovačkoj publici i ljubiteljima elektronske glazbe već dobro znani pionir te vrste glazbe te velika zvijezda talijanskog techna  - Paride Saraceni. Uz njih, svoj zvuk Srđem će proširiti i lokalni DJ-evi Audiometric Lane, Torres i Maroje. Prijevoz do Srđa organiziran je autobusima koji će polaziti s Pila svakih pola sata u razdoblju od 22:00 – 03:00, dok je povratak organiziran na isti način u razdoblju od 04:00 - 6:00 sati.

A u treću festivalsku noć koja se održava na brodu 6. kolovoza, publiku će uvesti Luka Labura, nakon kojeg slijedi Jamie Andersen te mladi hrvat sa švedskom adresom Bonaca. I ono što posebno teba naglasiti, organizatori iz udruge mladih Kazin sve rade pro bono a kao i ranijih godina  sav prihod bit će darovan u humanitrarne svrhe. Stoga vrijedi podržati mlade Dubrovčane i spojiti ugodno s korisnim: zabavljamo se i činimo dobro djelo.

 

26. travanj 2024 04:52