Vijesti Kultura

KAZALIŠTE MARINA DRŽIĆA

Njarnjas družina najavljuje nove izvedbe "Skupa"

KAZALIŠTE MARINA DRŽIĆA

Ovog vikenda u Kazalištu Marina Držića ljubitelji teatra imat će prigodu uživati u trima izvedbama predstave "Skup", autora najvećeg dubrovačkog komediografa Marina Držića. Sve su izvedbe rasprodane do posljednjeg mjesta što je još jedan pokazatelj kvalitete i uspjeha predstave u režiji Ivice Kunčevića. 

Za sve koji nisu uspjeli doći do ulaznica za navedene tri izvedbe, iz KMD najavljuju reprize koje će igrati 18. i 19. ožujka, te pozivaju ljubitelje kazališta da se već sada prebilježe i rezerviraju mjesto na telefon 321-088 ili na e-mail: [email protected]

Tako će Njarnjas družina ponovno uveseliti Dubrovčane. A stari Skup, podsjetimo, od novca ne vidi ni Grad ni svoje, ni prošlost ni budućnost, ništa drugo! U zanesenosti i zasljepljenosti dogodit će se mnoge smiješne i neočekivane situacije, a u predstavi će ih maestralno dočarati Branimir Vidić, Zijad Gračić, Edi Jertec, Izmira Brautović, Nika Burđelez, Hrvoje Sebastijan, Boris Matić, Mirej Stanić, Bojan Beribak, Toni Kukuljica, Petar Puljić, Ivan Perić i Franjo Gadžić.

Naslovnica Kultura

Najčitanije

'DRŽIĆEV SKUP' Tko je sve bio na premijeri?

'DRŽIĆEV SKUP' Tko je sve bio na premijeri?
Na Velikoj sceni Kazališta Marina Držića sinoć je  premijerno  izvedena predstava "Skup" u režiji Ivice Kunčević...
'DRŽIĆEV SKUP' Tko je sve bio na premijeri?

Najnovije