StoryEditorOCM
KulturaKAZALIŠTE MARINA DRŽIĆA

Njarnjas družina najavljuje nove izvedbe "Skupa"

17. veljače 2017. - 12:23

Ovog vikenda u Kazalištu Marina Držića ljubitelji teatra imat će prigodu uživati u trima izvedbama predstave "Skup", autora najvećeg dubrovačkog komediografa Marina Držića. Sve su izvedbe rasprodane do posljednjeg mjesta što je još jedan pokazatelj kvalitete i uspjeha predstave u režiji Ivice Kunčevića. 

Za sve koji nisu uspjeli doći do ulaznica za navedene tri izvedbe, iz KMD najavljuju reprize koje će igrati 18. i 19. ožujka, te pozivaju ljubitelje kazališta da se već sada prebilježe i rezerviraju mjesto na telefon 321-088 ili na e-mail: blagajna@kazaliste-dubrovnik.hr

Tako će Njarnjas družina ponovno uveseliti Dubrovčane. A stari Skup, podsjetimo, od novca ne vidi ni Grad ni svoje, ni prošlost ni budućnost, ništa drugo! U zanesenosti i zasljepljenosti dogodit će se mnoge smiješne i neočekivane situacije, a u predstavi će ih maestralno dočarati Branimir Vidić, Zijad Gračić, Edi Jertec, Izmira Brautović, Nika Burđelez, Hrvoje Sebastijan, Boris Matić, Mirej Stanić, Bojan Beribak, Toni Kukuljica, Petar Puljić, Ivan Perić i Franjo Gadžić.

24. travanj 2024 09:03