StoryEditorOCM
KulturaSUTRA OTVORENJE IZLOŽBE

Obnovljena crkva sv. Vlaha okom kamere članova Fotokluba Marin Getaldić

Piše Maja Rilović Koprivec Foto: Maja Rilović Koprivec
18. listopada 2016. - 13:41

„Obnovljena crkva sv. Vlaha okom kamere članova Fotokluba Marin Getaldić“ – naziv je izložbe koja će u srijedu, 19. listopada u 19 sati biti otvorena u predvorju Dvorane sv. Ivana Pavla II. (bivši samostan sv. Klare) u Dubrovniku.
 Na otvorenju će govoriti Miho Kulušić, predsjednik Fotokluba „Marin Getaldić“ i mons. Toma Lučić, rektor crkve sv. Vlaha, koji će otvoriti izložbu.
Početkom ove godine, u dogovoru s Vijećem za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije, članovi Fotokluba "Marin Getaldić" fotografirali su crkve Grada za izložbu fotografija kroz Dane kršćanske kulture u 2017. godini, a dio fotografija koje prikazuju crkvu sv. Vlaha moći će se vidjeti na ovoj izložbi.
 Izložba je dio popratnog programa znanstvenog skupa „Jubileji sv. Vlaha - poticaj suvremenim znanstvenim promišljanjima“ i ostat će otvorena do 30. listopada.  Organizatori izložbe su Crkva sv. Vlaha i Vijeće za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije u suradnji s Fotoklubom "Marin Getaldić" i Konzervatorskim odjelom Dubrovnik.
 

16. travanj 2024 19:27